Kontakt | Om Grön Redovisning | Lediga tjänster---------- VERKSAMHETEN HAR UPPHÖRT ------------

Uppdatering 2018-01-20:
Alexander som drev Grön Redovisning AB är tillbaka på deltid med ny verksamhet där han jobbar som enskild ekonomikonsult samt med events. Om ni är intresserade av hans tjänster kan ni gå in på http://www.gronekonomi.nu eller ringa 018-681656 för mer info.

Information om verksamheten
Grön Redovisning AB är en nätbaserad redovisningsbyrå som erbjuder miljövänlig outsourcing till företag över hela Sverige.
Skillnaden mellan Grön Redovisning och andra byråer är att vi har större fokus på digital redovisning och automatiserade system. De flesta av Grön Redovisnings kunder har helt pappersfri bokföring då det mesta scannas in i datorn. Detta underlättar både för kunden och konsulten då tid besparas och åtkomst blir möjlig från valfri dator eller surfplatta. Ur miljösynpunkt besparar vi då massa onödiga pappersutskrifter som kostar tid, pengar och träd. Grön Redovisning bidrar även till miljösponsorer i Sverige och jobbar aktivt med att använda modernt miljötänk kring redovisning. Vi strävar även efter att få så klimatsmarta leverantörer som möjligt. Majoriteten av kunderna är avtalskunder på löpande basis, men även kortare projektuppdrag efterfrågas i form av BI-utveckling och ekonomistyrning.


Vi som arbetar är:


Alexander Entesarian

Civilekonom (VD)


Emelie Olds

Redovisningsassistent

 Ej inloggad